İSTANBUL / SANCAKTEPE - Yenidoğan 19 Mayıs İlkokulu

Mrt

Okulumuzda yaşlanma sürecini ve bunun getirdiği zorlukların daha iyi anlaşılması amacıyla etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda baharın gelişini kutlamak amacıyla etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda ormanların korunması ve ağaçlandırılmasına teşvik etmek amacıyla etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda bilim ve teknolojinin önemi üzerinde durmak,öğrencilerin ufkunu açmak amacıyla etkinlikler yaptık.

Mrt

Okulumuzda milli birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek, milli değerlerimize sahip çıkmak, İstiklal Marşımızı ve Mehmet Akif Ersoy'u tanımak amacıyla etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okuluzda yeni neslin sağlıklı yetişmesi için içki ve sigaradan uzak durmalarını sağlamak, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına destek sağlamak amacıyla etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Kadın haklarına dikkat çekmek amacıyla kadın öğretmenlerimize ve personellerimize hediyeler verilerek pasta kesildi.

Şbt

Öğrencilerimize arkadaşlık ilişkilerini geliştirebilmesi amacıyla eğitim verildi. Berat Kandili'nde öğrencilerimizin birbirlerine küçük hediyeler vermeleri teşvik edildi.

Ock

Öğrencilerimizin enerji tasarrufunun önemini kavrayabilmeleri için sınıf içi etkinlikler yaptık ve pano hazırladık.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzdaki öğrencilerin farkındalık kazanması amacıyla özel çocuklarımız tarafından hazırlanan atıştırmalıklar okulun farklı yerlerine konularak akranlarına hediye edildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlandı.

Kas

Okulumuzda Sıfır Atık Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar.

Kas

Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında İbn-i Sina hakkında öğrencilere bilgi verildi.