İSTANBUL / SANCAKTEPE - Yenidoğan 19 Mayıs İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Nis

Yenidoğan 19 Mayıs Anaokulu Dijital Dergimizin 4. Sayısı yayınlandı.

Nis

Okulumuzda otizmli bireylerin toplumun bir parçası olduğunu bir kez daha hatırlatmak; var olan farkındalığı arttırmak amacıyla sınıf içinde etkinlikler yapıldı.

Mrt

Bu ayki değerimiz sevgi ve saygı

Yaşlılar Haftası kapsamında öğrencilerimiz küçüklerine sevgi büyüklerine saygı duyma farkındalığı kazandı.

Önemli düşünürlerin sevgi ve saygı ile ilgili düşünceleri değerler ağacına asıldı.

Anasınıfı öğrencilerimiz hayvanlara ve doğaya saygı çalışması yaptılar.

Mrt

Okulumuzda milli birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek, Milli değerlerimize sahip çıkma bilinci oluşturmak amacıyla Çanakkale Zaferi Kahramanlık Günü kutlandı.

Mrt

Yenidoğan 19 Mayıs Anaokulu dergimizin 3. sayısı yayımlanmıştır.

İçeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

Öğrencilerimizin vergi bilincini ve farkındalığını arttırmak, vergi ve kalkınma arasındaki ilişkiyi kavramaları amacıyla sınıf içi etkinlikler yaptık.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Uzman Psikolog Melike TAŞYÜZ arkadaşlık ilişkileri ile ilgili 3. Sınıf öğrencilerine etkinlik yaptı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası. Hafta boyunca spor yaptık, oyun oynadık, film izledik, yarışmalar yaptık, ata sporlarını tanıdık, güldük, eğlendik. Etkinlik dolu bir hafta geçirdik. Teşekkürler @profyusuftekin

Ock

Öğrencilerimiz Hayal ve Hayat atölyemizde, kendi hikayelerini yazmaya başladılar.

Ock

Okulumuzun sürekli değişip gelişmesinde gösterdikleri üstün gayretten dolayı Okul Müdürümüz Saadet BİROL ve Müdür Yardımcılarımız; Sancaktepe Kaymakamı Sayın Ahmet KARAKAYA tarafından BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirildi.

27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü