İSTANBUL / SANCAKTEPE - Yenidoğan 19 Mayıs İlkokulu

eTwinning projelerimize başladık

Tem

Projemiz ile öğrencilerimize mutluluk alışkanlığı kazandırarak mutluluk düzeylerini artırmayı hedefliyoruz. Projemiz ile öğrenciler "mutluluk" kavramını tanırken; kendilerini iyi hissetmeleri ve mutluluğun bulaşıcı olduğunu keşfetmeleri için onlara rehberlik etmeyi; refahlarını güçlendirmek; İyimser düşünme alışkanlığını geliştirmeyi amaçlıyoruz.

With our project, we aim to increase the happiness levels of students by enabling them to gain happiness habits. With our project, students get to know the concept of "happiness"; guide them to feel good about themselves and discover that happiness is contagious; strengthen their well-being; We aim to develop the habit of optimistic thinking.

HEDEFLERİMİZ

1.Mutluluk kavramını tanımak

2.Daha iyimser bir bakış açısı kazanmak ve gelecekten umutlu olmak.

3.Teknolojik becerilerin gelişimine katkıda bulunmak

4.Özsaygıyı ve değeri artırmak.

5.Sosyal bağlar kurmak, mevcut ilişkileri güçlendirmek ve yenilerini geliştirmek

6.Öğrencilerin refahını güçlendirmek

7.İyimser düşünme alışkanlığını geliştirmek